Referentiecase Waternet

Een digitaliseringsoperatie met IBM Maximo

Het doel van Waternet is: de hoogste kwaliteit drinkwater leveren tegen de laagste kosten aan al haar klanten. En daarnaast zorgen dat iedereen binnen het areaal “droge voeten” houdt. Om dit doel waar te maken moeten alle assets in topconditie zijn en blijven. Binnen Waternet worden watercyclustaken door verschillende afdelingen en sectoren uitgevoerd. Maar de wens groeide om alles met elkaar te integreren en zo een uniforme uitvoering te realiseren.

“De vraag die we bij ZNAPZ neerlegden, was: ‘Hoe kunnen we digitaliseren, terwijl we onze assets goed blijven beheren?’ Vanuit ZNAPZ is kennis en advies aangereikt vanuit beide disciplines: digitalisering én Asset Management. Het is precies die combinatie van business en techniek die wij als ondersteuning in dit project nodig hadden.” – Paul Stroet, IT-architect binnen Waternet

Benieuwd hoe Waternet dit project heeft aangepakt? Waarom ze de hulp van ZNAPZ hebben ingeschakeld? Of wilt u weten hoe een dergelijk proces verloopt? U ontdekt het in deze referentiecase!

Download de referentiecase over het traject van Waternet nu gratis door het formulier rechts in te vullen.

Download hier de referentiecase

 

© 2019 | ZNAPZ